• November 2010
  M T W T F S S
  « Oct   Dec »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Hennepplantage ontmanteld in Kwadijk

De politie heeft maandag 1 november in Kwadijk een hennepkwekerij ontmanteld. Hierbij werden drie personen aangehouden. De politie onderzocht de woning na een melding.  In de woning werden op zolder in totaal 364 hennepplanten aangetroffen. De drie verdachten verklaarden niets van de hennepplantage te weten. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Van je vrienden moet je het hebben. Uitbater Johan Voers (57) van dartcafé The Bull in Kwadijk zit sinds maandagmiddag in het donker en de kou doordat Nuon de stroom heeft laten afsluiten. Dit is een direct gevolg van het aantreffen van een professionele hennepplantage met 364 planten op de zolder van het café in de Dorpsstraat.

Zelf zegt Voers zegt geen weet te hebben gehad van de illegale praktijken onder zijn dak: 364 wietplanten. ,,Ik ben en voel me slachtoffer van de inval door de politie. Mijn gastvrijheid is misbruikt door een darter, die ik van tijd tot tijd een slaapplaats aanbood boven het café. Zelf wonen we in de verbouwde achterzaal van het café. En nu is hij met de noorderzon vertrokken’’, zegt de uitbater van The Bull.

————–

Liep er maandag toevallig net op dat moment met de hond langs, dacht eerst nog dat ze storing hadden omdat de stoep voor de deur eruit lag…tja humor wel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: