• October 2008
  M T W T F S S
  « Sep   Nov »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Uit welke boom ben jij gevallen???

Op je geboortedag is vastgelegd uit ‘welke boom je gevallen bent’
Bekijk onderstaande dagen en je merkt onmiddellijk welke boom JIJ bent! Veel succes!

> 01 Januari tot 11 Januari – Denneboom
> 12 Januari tot 24 Januari – Olm
> 25 Januari tot 03 Februari – Cipres
> 04 Februari tot 08 Februari – Populier
> 09 Februari tot 18 Februari – Cederboom
> 19 Februari tot 28 Februari – Pijnboom
> 01 Maart tot 10 Maart – Treurwilg
> 11 Maart tot 20 Maart – Lindeboom
> 21 Maart – Eikeboom
> 22 Maart tot 31 Maart – Hazelaar
> 01 April tot 10 April – Lijsterbes
> 11 April tot 20 April – Esdoorn
> 21 April tot 30 April – (Wal)notenboom
> 01 Mei tot 14 Mei – Populier
> 15 Mei tot 24 Mei – Kastanjeboom
> 25 Mei tot 03 Juni – Es
> 04 Juni tot 13 Juni – Haagbeuk
> 14 Juni tot 23 Juni – Vijgenboom
> 24 Juni – Berk
> 25 Juni tot 04 Juli – Appelboom
> 05 Juli tot 14 Juli – Denneboom
> 15 Juli tot 25 Juli – Olm
> 26 Juli tot 04 Augustus – Cipres
> 05 Augustus tot 13 Augustus – Populier
> 14 Augustus tot 23 Augustus – Ceder
> 24 Augustus tot 02 September – Pijnboom
> 03 September tot 12 September – Treurwilg
> 13 September tot 22 September – Lindeboom
> 23 September – Olijfboom
> 24 September tot 03 Oktober – Hazelaar
> 04 Oktober tot 13 Oktober – Lijsterbes
> 14 Oktober tot 23 Oktober – Esdoorn
> 24 Oktober tot 11 November – (Wal)notenboom
> 12 November tot 21 November – Kastanjeboom
> 22 November tot 01 December – Es
> 02 December tot 11 December – Haagbeuk
> 12 December tot 21 December – Vijgenboom
> 22 December – Beukeboom
> 23 December tot 31 December – Appelboom

Hieronder vind je de eigenschappen die bij je boom horen:

APPELBOOM (De Liefde)
-Tengere bouw, veel charme, aantrekkingskracht, aangename aura, flirterig,avontuurlijk, gevoelig, altijd verliefd, wil liefhebben en liefgehad worden,trouw en een tedere partner, erg gul, wetenschappelijke talenten, leeft voor vandaag, een zorgeloze filosoof met fantasie.

ES (De Ambitie)
Buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, veeleisend, houd niet van kritiek, ambitieus, intelligent, getalenteerd, houd ervan om het lot te tarten, kan egoistisch zijn, erg betrouwbaar, trouw en liefhebber van voorzichtigheid, het brein regeert soms over het hart, maar hij/zij neemt het partnerschap erg serieus.

BEUKEBOOM (De Creativiteit)
-Heeft goede smaak, is bezorgd over zijn/haar uiterlijk, materialistisch,goede organisatie van leven en carire, economisch, goede leider, neemt geen onnodige risico’s, redelijk, uitstekende levenspartner, dol op fit blijven (diëten, sporten, etc.)

BERK (De Inspiratie)
-Levendig, aantrekkelijk, elegant, vriendelijk, bescheiden, houdt niet van extremen, verafschuwt vulgariteit, houdt van leven in de natuur en stilte, niet erg gepassioneerd, fantasievol, beetje ambitieus, creert een serene en tevreden atmosfeer.

CEDER (Het Zelfvertrouwen)
-Zeldzame schoonheid, weet zich aan te passen, houdt van luxe, goede gezondheid, absoluut niet verlegen, heeft de neiging om neer te kijken op anderen, zelfbewust, vastberaden, ongeduldig, houdt ervan om indruk te maken op anderen, multi-getalenteerd, vlijtig, bezit een gezond optimisme, wacht op die ene ware liefde, is in staat om snelle besluiten te maken

KASTANJEBOOM (De Eerlijkheid)
-Van ongewone schoonheid, wil geen indruk op andere maken, goed ontwikkeld gevoel van gerechtigheid, levendig, geinteresseerd, een geboren
diplomaat, maar raakt makkelijk geirriteerd en wordt snel gevoelig in gezelschap,vaak door een gebrek aan zelfvertrouwen, gedraagt zich soms superieur, voelt zich niet begrepen, heeft maar 1 liefde in zijn/ haar leven, heeft moeite in het vinden van een partner.

CIPRES (De ontrouw)
-Sterk, gespierd, plooibaar, neemt wat het leven te bieden heeft, tevreden, optimistisch, verlangt naar geld en waardering, haat eenzaamheid, gepassioneerde minnaar/minares die niet snel tevreden is, trouw, heetgebakerd, weerbarstig, schoolmeesterachtig, zorgeloos.

OLM (De Grootmoedigheid)
– Plezierige vorm, smaakvolle kleding, bescheiden eisen, heeft de neiging om fouten niet te vergeven, opgewekt, houdt ervan om te leiden maar niet om te gehoorzamen, eerlijke en trouwe partner, houdt ervan om beslissingen te maken voor anderen, grootmoedig, gul, goed gevoel voor humor, praktisch.

VIJGENBOOM (De Gevoeligheid)
-Erg sterk, eigenzinnig, onafhankelijk, laat geen tegenstrijdigheden toe in argumenten, houdt van het leven, zijn familie, kinderen en dieren, een beetje een sociale vlinder, goed gevoel voor humor, houdt van ledigheid en luiheid, is van een praktische aard en intelligent.

DENNEBOOM (De Mysterieuze)
-Buitengewone smaak , waardigheid, gekunsteld, houdt van alles dat mooi is, humeurig, koppig, neigt naar egoisme maar houdt van degenen die hem na staan, nogal bescheiden, erg ambitieus, getalenteerd, vlijtig, ontevreden minnaar, heeft veel vrienden, veel vijanden, erg betrouwbaar.

HAZELAAR (De Buitengewone)
-Charmant, niet veeleisend, erg begripvol, weet hoe een indruk te maken,actieve strijder voor sociale zaak, populair, stemmig, wispelturige minnaar, eerlijk, tolerante partner, nauwgezet gevoel voor oordeel.

HAAGBEUK (De Goede Smaak)
-Van koele schoonheid, let op zijn uiterlijk en conditie, goede smaak, is niet egoistisch, maakt het leven zo comfortabel mogelijk, leidt een redelijk en gedisciplineerd leven, zoekt vriendelijkheid en erkenning in een emotionele partner, droomt van ongewone minnnaars, is zelden gelukkig
met zijn gevoelens, wantrouwt meeste mensen, is nooit zeker van zijn beslissingen, erg nauwgezet.

LINDEBOOM (De Twijfel)
-Accepteert wat het leven geeft in een bedaarde wijze, haat vechten, stress en arbeid, heeft een hekel aan luiheid en ledigheid, zacht en bedaard,maakt offers voor vrienden, veel talenten maar niet vasthoudend genoeg om ze tot ontplooiing te brengen, vaak jengelend en klagerig, erg jaloers maar trouw.

ESDOORN (Onafhankelijkheid van Geest) –
-Geen gewoon persoon, vol met fantasie en originaliteit, verlegen en gereserveerd, ambitieus, trots, zelfverzekerd, hongerig voor nieuwe ervaringen, soms nerveus, heeft veel complexiteiten, goed geheugen, leert makkelijk, gecompliceerd liefdesleven, wil graag indruk maken.

EIK (De MOEDIGE)
-Robuust karakter, dapper, sterk, meedogenloos, onafhankelijk, verstandig,houdt niet van veranderingen, houdt zijn voeten stevig op de grond, een actief persoon.

OLIJFBOOM (DE WIJSHEID)
-Houdt van de zon, warmte en vriendelijke gevoelens, redelijk, evenwichtig,ontwijkt aggressie en geweld, tolerant, opgewekt, kalm, goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, gevoelig, meevoelend, vrij van jaloezie,houdt van lezen en het gezelschap van wereldse mensen.

PIJNBOOM (De SPECIALE)
-Houdt van aangenaam gezelschap, erg robuust, weet hoe hij het leven comfortabel moet maken, erg actief, natuurlijk, goed gezelschap, maar zelden vriendelijk, wordt snel verliefd maar de vlam dooft snel, geeft snel op, alles valt tegen tot hij zijn ideaal heeft gevonden; betrouwbaar, practisch.

POPULIER (De Onzekerheid)
-Ziet er erg decoratief uit, niet erg zelfverzekerd, alleen dapper als het nodig is, heeft welwillendheid en plezierige omgeving nodig, erg kieskeurig, vaak eenzaam, grote vijandigheid, artistieke aard, kan goed organiseren, neigt naar filosofie, betrouwbaar in elke situatie, neemt het
partnerschap serieus.

LIJSTERBES (De Gevoeligheid)
-Vol met charme, opgewekt, niet egoistisch, houdt ervan om aandacht te trekken, houdt van het leven, beweging, rusteloosheid, en zelfcomplicaties,is beide onafhankelijk en afhankelijk, goede smaak, artistiek,gepassioneerd, emotioneel, goed gezelschap, vergeeft niet.

(WAL)NOTENBOOM (DE Passie)
-Meedogenloos, vreemd en vol met contrasten, vaak egoistisch, aggressief, nobel, brede horizon, onverwachte reacties, spontaan, ongelimiteerde ambitie, niet flexibel, moeilijke en ongewone partner, niet altijd geliefd maar vaak bewonderd, ingenieuze strateeg, erg jaloers en gepassioneerd, maakt geen compromissen.

TREURWILG (De Melancholie)
-Mooi maar vol met melancholie, aantrekkelijk, erg meevoelend, houdt van alles wat mooi en smaakvol is, houdt van reizen, een dromer, rusteloos, wispelturig, eerlijk, kan beinvloed worden maar is niet makkelijk om mee te leven, veeleisend, goede intuitie, lijdt in de liefde maar vindt soms een verankerende stront

One Response

 1. erg leuk mijn olm is wel een aangename boom hie kan ik wel mee leven
  groetjes anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: