• July 2008
  M T W T F S S
  « Jun   Aug »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Gezocht: nieuwe collega’s

Wij

Zijn de ICT afdeling van VNU Media en op zoek naar nieuwe collega’s op de helpdesk. Collegae Ronald gaat ons verlaten voor een beter betaalde baan (snif) en Rutger is weggejorist, dus nu moeten er nieuwe komen.

Je functie

Als helpdeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor de problemen en shit op ICT vlak die er in het pand zoal ontstaan. Moet je kruipen onder bureau’s, veel en vaak werkplekken verhuizen en ook nog de telefoon opnemen. Die telefoon behoort tot een van je kerntaken waarbij je altijd vriendelijk en zeer servicegericht de interne klanten te woord staat, zodat wij wel goed blijven scoren op het KTO (=KlantTevredenheidsOnderzoek).

Jij

Als ideale kandidaat ben je een kerel, en beschik je over “ons” soort humor en heb je de nodige zelfspot. Daarnaast heb je gezond werk- en denkniveau en geen 9 tot 4 mentaliteit (want die hebben wij al). Vanzelfsprekend heb je goede communicatieve vaardigheden, ben je flexibel en kun je hard werken.
Je hoeft geen ervaring te hebben maar da’s wel handig, anders moeten we echt alles tig keer uitleggen (en aangezien we zelf nogal lui zijn is dat toch wel handig). Ook heb je affiniteit met het werken in Amsterdam (daar verhuizen we in 2010 naar toe, jipie ajeee). Enige kennis van ICT, fotografie, gadgets, downloaden strekt tot de aanbeveling (lees: is een must). Naast klantgerichtheid heb je een service verlenende instelling, haal je graag koffie voor de rest van de afdeling (zelfs als dit 10 keer per dag is), heb je een zeer efficiënte en zelfstandige werkwijze, waarin prioriteiten stellen je uitstekend af gaat. Let wel: koffie halen voor ons altijd op de eerste plaats komt. 

Wij bieden

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke winstdelingsregeling, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, opleidingen en projecten (dat laatste zeggen ze wel maar is helaas niet meer zo, wie weet komt het ooit weer terug, dus hou hoop).
Verder zijn de communicatielijnen kort, doen we soms erg bureaucratisch en soms totaal niet, staan de deuren open en geloven wij in plezier als drijfveer voor succes.

Maak je bekend!    

Jij voelt je aangesproken door deze vacature? Wilt werken tussen gedreven maar gezellige collega’s? En ondertussen genieten van aansprekende arbeidsvoorwaarden? Meldt je dan nu bij ons. Informatie over deze functie kun je inwinnen bij mij of mijn collega’s van de afdeling.
Graag ontvangen wij je sollicitatie per e-mail en uiteraard altijd met foto (zodat we eerst kunnen beoordelen of je hoofd ons aanstaat. Lijk je ons geschikt, dan is het zowiezo verplicht altijd mijn naam door te geven bij een echte sollicitatie zodat ik wel die bonus opstrijk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: