• June 2008
  M T W T F S S
  « May   Jul »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Oboy naar de kliniek

Oboy was inmiddels al 4 weken kreupel en het wordt maar niet beter, dus nu maar een afspraak in de kliniek gemaakt. Had natuurlijk dikke stress. Je ziet namelijk niets en er is ook geen hoefzweer (dat had hoefsmid Albert immers al gecheckt). Dus kan het niet veel goeds zijn. Zag alweer visioenen van Oboy met Artrose of Hoefkatrol of iets dergelijks. Dus misselijk van de stress waren we bij DAP Krommerijnstreek.
Tijdens het longeren viel er niet veel te zien, slechts heel licht kreupel maar dat wisten we al. Dus de dokter (Hans Peeters) wilde verdoven en daar had Oboy geen zin in. Hij brak compleet de hele tent daar af, met 3 man hingen ze aan hem en toen ging het nog niet. Zelfs dokter Hans van der Lauw (die toch erg handig is) kreeg geen praam om bij ons Boytje. Geen goed plan van de dokter dus. Dan maar direkt een foto. Mak als een lammetje vond meneer dat dus wel okee. Wat is het ook een gekkie. Eigenlijk moet ik dan wel lachen dat hij zooooo onwijs lomp en sterk is en vooral onopgevoed. lastig is het alleen wel als het een keer wel echt noodzakelijk is. De dokter zei nog wel dat het een erg mooi paard was. Hij was ook gigantisch groot op dat moment hahahaha 🙂 Toch wel lollig dat de dokter dat zegt, die ziet zoveel paarden…
Maar goed toen dus de röntgen bekijken. Godzijdank was alles goed en geen rare dingen te zien. Nu voor twee weken ontstekingsremmers (Metacam) mee en dan licht stappen. Eerst kwartiertje en dan na een week opbouwen naar een half uurtje en daarna zou het beter moeten gaan. Waarschijnlijk toch gekomen door het raar doen aan de longeerlijn en overbelast en anders kon de dokter het ook zo niet verzinnen. Meer dan opgelucht weer op weg naar huis. Goed is het natuurlijk niet maar in ieder geval niets schokkends gevonden op de foto.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: