• February 2008
  M T W T F S S
  « Jan   Mar »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Vakantie…het vervolg

Tja en hoe de rest van de vakantie verging. Zwaar K.U.T. om het zo maar te zeggen.
 
Na de stupide aktie van mijn credit card vlogen we de volgende dag naar Miami. Bij het inchecken ging het al fout en deed de dame van Delta Airlines een verkeerde tag om de eerste koffer. Terwijl ze het doorkreeg bij onze 2e koffer was de eerste al foetsie van de band af. Wij een dik uur staan wachten tot die koffer terug ging komen. Is zij uiteindelijk zelf de tags maar gaan wisselen. So far so good dachten wij.
 
Komen we aan in Miami, komt die blauwe koffer maar niet van die band af….Nadat de volgende vlucht ook al was geweest zijn we toch maar eens gaan vragen. Meteen maar een vermissingsrapport opgesteld en daar sta je dan. Normaal wissel ik altijd een beetje van alles in de koffers maar doordat we nu een binnenlandse vlucht hadden had ik dat niet gedaan. En hadden we in Miami alleen Rocco’s spullen en ik alleen wat ik aanhad (lees: dikke fleece trui en hoge laarzen, sjaal en winterjas want in New York was -5). Maar in Miami was het 30 graden en stralend zonnetje. Tja daar sta je dan, doordat ze aangaven dat die koffer wel nabezorgd ging worden en dat nooit lang duurde, had ik niet meteen van alles gekocht want dat zou ook beetje dubbel zijn. Daarbij komt dat ook in de States mijn lengtemaat niet echt gangbaar is voor dames dus een badpak vinden wat pastte, was ook nog een hele klus.
 
Maar na 3 dagen nog steeds geen koffer. In de New York regio was het inmiddels een puinhoop op de vliegvelden, door alle sneeuw. Dus daar konden ze ook niet veel mee en de foute tag had als bestemming Washington. Dus ons idee was al dat die koffer daar moest zijn. Maar ja daar namen ze dus de telefoon niet op door alle gestrande vluchten en de hoeveelheden zoekgeraakte koffers.
Toen hadden we de blauwe koffer nog.
 
Uiteindelijk maar wel wat nieuwe spullen gekocht en nog een dagje naar Key West gereden maar die vakantie was wel echt een ramp.  Want na dit verhaal was mijn TomTom ook nog eens uit mijn tas gerold en daar was een auto overheen gecrost dus die is ook stuk. Daarna op de terugreis kwam ons vliegtuig niet opdagen en mistten we de aansluiting in Atlanta. Gelukkig, ging er toen nog een vlucht naar Manchester waar we mee konden, maar die waren al aan het boarden. Dus we moesten echt sprinten om die te halen hahahah. Zitten we in het vliegtuig is die ineens stuk. Duurde het 2 uur voor we vertrokken uit Atlanta. In Manchester moesten we ook weer 2 uur wachten en eind van de middag kwamen we aan op Schiphol. Redelijk gaar maar inmiddels was onze koffer dus wel gevonden in Washington (wat we dus al die tijd al dachten) en die zou ook afgeleverd worden op schiphol. Nou niet dus die stond nog steeds in de States. Na weer veel heen en weer gedoe werd de koffer uiteindelijk donderdagmiddag bij ons thuis afgeleverd.
De koffer weer thuis
 
Echt een vakantie met een verhaal zeg maar. Mag wel nieuwe tickets van Delta als vergoeding vindt ik zelf….hahahahah. Maar hopen dat de reisverzekering nog een en ander gaat regelen want dit was echt niet leuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: