• December 2007
  M T W T F S S
  « Nov   Jan »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

KNHS controleert op het gebruik van ongeldige coupons

De KNHS let streng op het gebruik van ongeldige startcoupons. Er worden regelmatig handmatig aanpassingen gedaan op startcoupons of er worden kopieën van startcoupons ingeleverd en geaccepteerd door wedstrijdgevende organisaties (en officials).

Alleen het handmatig wijzigen van het adres en telefoonnummer op de startcoupon is toegestaan, alle andere wijzigingen maken de coupon ongeldig; daarmee mag niet worden ingeschreven en/of gestart. Als er toch wordt gestart met een ongeldige startcoupon, worden de resultaten niet geregistreerd en leidt dit tot een waarschuwing of zelfs een geldboete.

Als een startkaartaanvraag is ingediend bij de KNHS, maar de startkaart en de coupons zijn nog niet ontvangen, kan alleen worden deelgenomen met een blanco startcoupon. Deze kan een deelnemer, official of vereniging bestellen bij de KNHS. Een official of een vereniging kan op een wedstrijd blanco coupons verkopen aan een deelnemer; niet alle officials en verenigingen beschikken over (meerdere) zogeheten blanco’s. Een deelnemer is er altijd zelf verantwoordelijk voor het met een geldige coupon inschrijven en starten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: