• May 2007
  M T W T F S S
  « Apr   Jun »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Billy Idol

 • Categories

 • Archive

 • Flickr Photos

 • Advertisements

Telegraaf, het vervolg

Het verhaal omtrent de Telegraaf is nog steeds niet opgelost. Sinds vrijdag hebben paps en mams nu steeds 2 kranten, wel handig kunnen ze tegelijk de krant lezen. Dus maar weer gebeld met de klantenservice en nu maar eens gevraagd naar het afdelingshoofd (kijken of we zo verder komen) die zou me dinsdag terugbellen want die werkt in het weekend niet. Inmiddels is het donderdag en heb ik nog niets gehoord.
Sinds gisteren hebben we nu zelf de krant ook niet meer maar heb ik nu wel 3 rekeningen liggen. Ja het gaat fijn. Maar dan kennen ze mij nog niet. Dus ik ben maar eens op onderzoek uitgegaan. Inmiddels er dus achter dat ook bij Telegraaf de klantenservice uitbesteed wordt aan de firma T3C, waar ene meneer Pouw aan de leiding staat. Wat is internet toch fijn. De beste man maar eens zijn voice mail ingesproken dat ik teruggebeld wens te worden en een fijne mail naar hem gestuurd, ben benieuwd. U hoort nog…
 
Note: inmiddels vanmiddag keurig teruggebeld met excuses en het gaat nu helemaal goedkomen (tja dit werkt dus wel). Bleek dat ze een nieuw abonnementen systeem hebben gekregen daar, en dat was niet zo simpel als gedacht. Gelukkig ken ik dat en dan snap je het ook beter. Denk dat het nu eindelijk ook goed gaat komen.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: